romana
bulgara
engleza

Service

Utilaje Brichetat Brichete - Peletizare Peleti
Service Utilaje Brichetat Brichete - Peletizare Peleti
Gratuit
Service
Post-Garanție
Piese de schimb
Modernizare
Automatizare
 
Agro Bio Brichet SRL distribuitor exclusiv al Briquetting Technology, va oferă pentru Dvs. Service, Post-Garanție, Piese de schimb, Modernizare, Automatizare, Accesorii pentru Utilaje Brichetat Brichete și Peletizare Peleti
 
Asiguram montaj și punerea în funcțiune a utilajelor de brichetare brichete si peleti
 
Instruire personal după montaj, pentru a nu întâmpina dificultăți în procesul de lucru
 
Service - Suport tehnic telefonic Tel: +40744.111.599
 
 Constatare  în 24 ore pe perioada de garanție și post-garanție
 
Deplasare la fata locului în 24-72 ore după constatare pentru remedierea problemelor
 
Contracte pentru revizii tehnice periodice a utilajelor
 
Piese de schimb, accesorii, comanda, service, revizie
 
Vanzare ulei pentru presa mecanica de brichetat, filtre ulei, simeringuri, garnituri, mansete de etansare, set consumabile (piston, bucsa, bucsa de formare), bucsa din teflon, snec alimentare, etc.
 
Cuțite, cutite latelare, ciocanele pentru moara ciocanele, site paie, site rumegus
 
Role, Matrite 3-6-8-10-12-14mm, producători GRAF Germania, Optima,  General Dies Italia, JSC Radviliskis Machine Factory Lituania, Ucraina
 
Modernizare linie de brichetat brichete sau linie de peletizare peleti 
 
Service e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Service e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Piese de schimb e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Agro Bio Brichet Srl e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Tel: +4.0765.70.10.50
 
Pentru orice problema întâmpinata nu ezitați sa ne contactați prin e-mail sau telefonic !!!

Experiența noastră în comercializare linii complete peletizare si utilaje productie brichete din biomasa a început din anul 2010, achiziționand o linie fabricare brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o producere de brichete 2500 tone anual, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 130 proiecte, linii complete brichetare din biomasa si paie si linie peletizare rumegus Citeste mai mult...