romana
bulgara
engleza

Despre noi

"Agro Bio Brichet" S.R.L. Experiența noastră în comercializare linii brichetare paie si utilaje peletizare rumegus a început din anul 2010, achiziționand o linie de producere brichete din paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu capacitatea de producere brichete anual 2000-3000 tone, devenind astfel producător de brichete din paie. Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealer al Producatorului "Briquetting Technology" pe teritoriul Republicii Moldova și al Romaniei. Am fost premiați în Republica Moldova cu diploma de "Cel mai bun proiect de biomasa" Ediția 2012. Am instalat si pus in funcțiune peste 125 de proiecte, linii brichetare si utilaje peletizare, paie, rumegus, resturi vegetale si biomasa în Romania.
In 2013 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2014 am devenit distribuitor ai companiilor DOZAGRO POLONIA si ARJES - HEMMEL UCRAINA pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2015 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology® pe întreaga Europa, pe toată gama de produse, piese de schimb si accesorii, inclusiv Presa peleti - Granulator Model: GRD-1.5, GRD-0.8, GRD-0.5 matrita inelara si Granulator - Presa peleti Model: GFD-0.8, GFD-0.7, GFD-0.5, GFD-0.3 matrita plana rotativa.
In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si linie peletizare in Bucuresti, detinem masini echipate pentru interventii, echipa pentru interventii si service, piese de schimb, camioane pentru transportare utilaje. Briquetting Technology ofera garantie 24 luni din punerea in functiune a utilajelor dar nu mai mult de 30 luni din data vanzarii, montate si puse in functiune de service autorizat de Briquetting TechnologyProducatorul "Briquetting Technology®" incepand din data de 01.06.2016 sa realizat rebranding la utilajele produse, seria "BriqTech®" si "PellTech®".
In 2017 am devenit distribuitor ai companie AM TEHNOLOG SERBIA pe teritoriul României si Bulgariei.
In 2018 am devenit distribuitor ai companiei JSC RADVILISKIS MACHINE FACTORY LITHUANIA pe teritoriul României.
In 2021 am devenit distribuitor exclusiv ai companiilor STRAZAR PELLET CEHIA si ROBUST SLOVENIA pe teritoriul României.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image