romana
bulgara
engleza

Solutii complete Utilaje Brichetare - Peletizare din Biomasa

Solutii complete Utilaje Brichetat Brichete si Linie Peletizare Peleti din Biomasa - Distribuitor exclusiv Briquetting Technology .  

Agro Bio Brichet Srl comercializează utilaje de brichetare brichete, utilaje peletizare, prese mecanice brichetat brichete, biomasa, granulatoare granule si prese peleti, linii brichetat brichete din resturi vegetale, complex tocare baloti paie, tocătoare (tocator crengi, baloti din paie, etc), linie brichetare rumegus, presa peleti, complex tocare crengi si resturi forestiere, linii brichetat brichete, moara cu ciocanele paie, uscator rumegus, uscător rotativ rumegus, linii peleti, linie peletizare rumegus, prese brichetare, mașina peleti, linii peletizare peleti din resturi vegetale, brichete din paie, brichete din rumegus.

Finantare Utilaje Brichetare | Linie Peletizare | FinFarm

FinFarm Supermarketul Financiar al Fermierilor pentru obtinerea leasingului cel mai avantajos!!!

Consultare Fonduri Europene

consultanta fonduri europeneOPORTUNITATI FINANTARE FONDURI EUROPENE SI NATIONALE

Depozit utilaje - piese brichetare si peletizare in Bucuresti

Începând cu 1 ianuarie 2015  am deschis depozit unde sunt expuse utilaje si piese brichetare brichete si peletizare peleti din paie si rumeguș. Depozitul se afla la adresa Judetul Ilfov, or. Bragadiru, str. Soseaua Centurii Nr. 5B, Catalog online Agro Bio Brichet Srl

Transformarea deșeurilor in peleti combustibil solid

Utilizarea resturilor vegetale - rapita-paie si resturilor forestiere - rumegus

Oamenii care lucreaza in domeniul agricol sau silvic stiu bine ca din aceste doua activati rezultă multe deseuri. Mare parte dintre acestea se arunca sau se ard, afectand mediul. Din spirit antreprenorial, dar si ca metoda de a recicla aceste resurse oferite din belsug de natura va propun sa va ganditi la aceasta materie prima ca la o sursa de venit. Cu o presa peleti rumegus-paie sau instalatie de peletizare resturile vegetale sau o linie productie peleti din resturi forestiere ar putea deveni produsul finit cu costuri mai reduse.

Utilizarea resturilor vegetale - presa brichetare din paie

Utilizarea resturilor vegetale - rapita-paie

In ziua de azi, oamenii sunt in cautarea alternativei pentru combustibil, care astăzi este foarte scump în mod nejustificat. Unii, încearcă sa-l substituie prin utilizarea vântului, alții prin utilizarea soarelui si a energiei apei, etc.

In trecut, cea mai ieftina si convenabila materie primă pentru dobândirea energiei si încălzirii: era lemnul și cărbunele de huila, care mai târziu au fost înlocuite cu petrol și gaze naturale. Spre deosebire de combustibilul ecologic, petrolul si gazele naturale reprezintă resurse limitate, mult mai costisitoare si nocive pentru mediul înconjurător. Până in prezent, paiele se utilizau pentru mai multe activități în gospodărie, ca de exemplu: pentru izolare si încălzire, pentru hrănirea animalelor, cât si fabricarea cărămizilor din paie.

Utilizarea resturilor forestiere - presa brichete din rumegus

Utilizarea resturilor forestiere - rumegus

Spatiile verzi reprezintă sursa principala a resurselor naturale, si anume a lemnului. Prelucrarea si realizarea lemnului este o ramura a industriei foarte dezvoltata. In urma prelucrării lemnului în tâmplării, gaterilor, fabrici de cherestea, fabrici de mobila si parchet, se aduna foarte mult rumeguș si deseuri din lemn. Majoritatea deșeurilor lemnoase sunt depozitate în aer liber.

O parte din rumegus este ars in cazane sub formă brută, dar totuși mult mai profitabila este productia de brichete si peleti din rumegus.

LINIE BRICHETARE DIN PAIE PROGRESU

Al 100-lea proiect realizat Agro Bio Brichet Srl - Judetul Calarasi, com. Sohatu, Progresu - Fabrica brichetare brichete din paie 2000-2500 kg/ora Producere brichete din biomasa: Vanzare brichete si peleti din paie, soia, rapita, tulpini porumb Tel:+4.0724.581.227 Tel:+4.0736.634.584   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS FRANTA, SIGNY L'ABBAYE

Al 125-lea proiect realizat Agro Bio Brichet Srl - Franta, Signy-l'Abbaye - Fabrica brichete din rumegus 1200-1600 kg/ora Producere brichete din rumegus si resturi forestiere, Vanzare brichete Franta - Modernizare linie brichetare rumegus 2023 - vizualizare click aici Tel:+33638476073 www.gspenergie.com Linie productie brichete din rumegus si resturi forestiere 

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS FRANTA, SIGNY L'ABBAYE 2023

Franta, Signy-l'Abbaye - Fabrica brichete din rumegus 2400-3200 kg/ora Producere brichete din rumegus si resturi forestiere, Vanzare brichete Franta Tel:+33638476073 www.gspenergie.com Linie productie brichete din rumegus si resturi forestiere 

LINIE BRICHETARE PAIE OSICA DE JOS

Judetul Olt, Osica de Jos - Fabrica brichete din paie pana la 1200-1400 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0761.800.383    Linie productie brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE PAIE BUTEA

Judetul Iasi, Butea - Fabrica brichete si peleti din paie pana la 600-800 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0763.652.670    Linie productie peleti si brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE BRICHETARE PAIE CHISLAZ

Judetul Bihor, Chislaz - Fabrica brichete din paie pana la 1000 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0749.768.906    Linie productie brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE BRICHETARE PAIE TANACU

Judetul Vaslui, Tanacu - Fabrica brichete din paie 250 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0746.658.828   

Linie productie brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE BRICHETARE PAIE ULMET

Judetul Olt, Dobrun, Ulmet - Fabrica brichete din paie 1200-1500 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0784.152.022    Linie productie brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE PELETIZARE PAIE AUSTRIA, WALLERN IM BURGENLAND

Austria, Wallern im Burgenland - Fabrica peleti din lucerna si paie ≤500-700 kg/ora Producere peleti, Vanzare peleti din paie si lucerna  www.unger-blumen.weebly.com  Linie peletizare paie, lucerna - resturi vegetale:  

LINIE PELETIZARE LUCERNA SI PAIE CENEI

Judetul Timis, Cenei - Fabrica peleti din lucerna si paie ≤500-700 kg/ora Producere peleti, Vanzare peleti din paie si lucerna Tel:+4.0740.843.478   Linie peletizare paie, lucerna - resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS GIURGIU BANEASA

Judetul Giurgiu, Baneasa - Fabrica brichete din rumegus ≤1500 kg/ora Producere brichete din rumegus, Vanzare brichete din coji de floarea soarelui Tel:+4.0769.960.100   Linie brichetare tocatura rumegus - brichete din rumegus:  

PRESA PELETI DIN RUMEGUS ELVETIA, TRIN

Elvetia, Trin - Fabrica peleti din rumegus ≤250 kg/ora Producere peleti din rumegus, Vanzare peleti biomasa Tel:   Linie peletizare rumegus -peleti din rumegus:  

PRESA PELETI DIN RUMEGUS OTELU ROSU

Judetul Caras-Severin, Otelu Rosu - Fabrica peleti din rumegus ≤250 kg/ora Producere peleti din rumegus, Vanzare peleti biomasa Tel:+4.0744.549.142   Linie peletizare rumegus -peleti din rumegus:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SARINASUF 2022

Judetul Tulcea, Sarinasuf - Fabrica brichete din paie 800-1000 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0790.537.400   Linie brichetare paie - brichete din paie:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE DAMBAU

Judetul Mures, Dambau, Tarnaveni - Fabrica brichete din paie 400-500 kg/ora
Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie
Tel:+4.0755.437.590    Linie productie brichete din paie, resturi vegetale si biomasa

LINIE BRICHETARE DIN PAIE IZVOARELE 2022

Judetul Giurgiu, Izvoarele - Fabrica brichete din paie 1200 kg/ora Producere brichete, resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0766.255.336   Linie brichetare brichete din paie, rapita si resturi vegetale:

LINIE GRANULARE DIN LUCERNA DOBRUN

Judetul Olt, Dobrun - Fabrica granulare din lucerna si brichetare din paie Producere granule din lucerna, brichete din paie, Vanzare peleti paie Tel:+4.0752.230.400   Linie productie brichete si peleti din paie, lucerna si resturi vegetale

PRESA BRICHETARE DIN RUMEGUS ODOBESTI

Judetul Vrancea, Odobesti - Fabrica peleti si brichete din rumegus Producere peleti din rumegus, brichete din resturi forestiere, Vanzare bricheti Tel:+4.0724.211.212   Linie productie brichete si peleti din rumegus si resturi forestiere 

LINIE PELETIZARE DIN LUCERNA ARPASU DE JOS

Judetul Sibiu, Arpasu de Jos - Fabrica peleti din lucerna si paie Producere peleti din paie, granule din lucerna si resturi vegetale, Vanzare peleti Tel:+4.0742.235.605   Linie productie peleti din paie, lucerna  si resturi forestiere 

PRESA PELETI DIN RUMEGUS COMARNIC

Judetul Prahova, Comarnic - Fabrica peleti din rumegus Producere peleti din rumegus si resturi forestiere, Vanzare peleti Tel:+4.0727.317.158 Linie productie peleti din rumegus si resturi forestiere 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE GIARMATA

Judetul Timis, Giarmata - Fabrica brichete din paie 300-400 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie Tel:+4.0723.890.745   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE PELETIZARE DIN PAIE IASI VALEA LUPULUI

Judetul Iasi, Iasi loc. Valea Lupului - Fabrica peleti din paie 600-800 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din paie Tel:+4.0744.420.088   Linie peletizare din resturi vegetale:  

PRESA PELETI DIN RUMEGUS ONESTI

Judetul Bacau, Onesti - Fabrica peleti din rumegus 300-500 kg/ora  Producere peleti din resturi forestiere, Vanzare peleti din rumegus Tel:+4.0757.821.590 Linie peletizare peleti din rumegus: 

LINIE PELETIZARE DIN PAIE CARACAL

Judetul Olt, Caracal - Fabrica peleti din paie 400-600 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din paie Tel:+4.0735.528.195   Linie peletizare din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE TOVARASIA

Judetul Ialomita, Milosesti, Tovarasia - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare bricheti din paie Tel:+4.0723.381.958   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE PELETIZARE DIN PAIE OLT SCARISOARA

Judetul Olt, Scarisoara - Fabrica peleti din paie 400-500 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din paie Tel:+4.0722.733.622   Linie containerizata peleti din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN COAJA FLOAREA SOARELUI BAIA

Judetul Tulcea, com. Baia - Fabrica brichete coji de floarea soarelui 2000 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din coaja floarea soarelui Tel:+4.0769.960.100   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE POIANA

Judetul Teleorman, com. Ciuperceni loc. Poiana - Fabrica brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0784.552.791   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE TIMISESTI DUMBRAVA

Judetul Neamt, com. Timisesti loc. Dumbrava - Fabrica brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0749.139.736   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN COAJA FLOAREA SOARELUI GALATI

Judetul Galati, Galati - Fabrica brichetare din coaja floarea soarelui  400-500 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete Galati Tel:+4.0743.042.592   Linie brichetare brichete din resturi vegetale: 

PRESA PELETI DIN RUMEGUS COPALAU

Judetul Botosani, Copalau - Minicomplex peleti GFD-0.5 din rumegus 300-450 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din rumegus Tel:+4.0745.649.571   Linie peletizare peleti din resturi forestiere:  

PRESA PELETI DIN RUMEGUS TELESTI

Judetul Gorj, Telesti - Fabrica peletizare peleti din rumegus 350-600 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din rumegus   Linie peletizare peleti din resturi forestiere:  

LINIE PELETIZARE DIN PAIE TOVARASIA

Judetul Ialomita, Tovarasia - Fabrica peleti din paie 200-300 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din paie Tel:+4.0723.381.958   Linie peletizare peleti si granule din resturi vegetale:  

LINIE PELETIZARE DIN LUCERNA SI PAIE TABARASTI

Judetul Buzau, Tabarasti - Fabrica peleti din lucerna si paie 400-500 kg/ora Producere peleti din biomasa, Vanzare peleti din lucerna, Vanzare brichete din coji floarea soarelui Tel:+4.0733.021.255   Linie peletizare peleti si granulare granule din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE COSTESTI

Judetul Buzau, com. Costesti, loc. Pietrosu - Fabrica brichetare brichete din paie 300-400 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0763.337.952   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

PRESA BRICHETARE DIN RUMEGUS PISCU

Judetul Galati, Piscu, Str.Primaverii Nr.81 - Fabrica brichete din rumegus 150-250 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din rumegus Tel:+40757.273.298   Linie brichetare brichete din resturi forestiere:  

PRESA BRICHETARE DIN COAJA FLOAREA SOARELUI PISCU

Judetul Galati, Piscu - Fabrica brichetare brichete din coaja floarea soarelui 500-700 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din coaja floarea soarelui Tel:+4.0746.277.104   Linie brichetare brichete din coji floarea soarelui: 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE FALCOIU

Judetul Olt, Falcoiu - Fabrica brichetare brichete din paie 300-400 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0761.800.383   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE MAERISTE

Judetul Salaj, Maeriste - Fabrica brichetare brichete din paie 300-400 kg/ora Producere brichete din biomasa, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0747.113.090   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS SUTESTI

Judetul Valcea, Sutesti - Fabrica brichetare brichete din rumegus 550-750 kg/ora Producere brichete din resturi forestiere, Vanzare brichete rumegus Tel:+4.0731.118.225   Linie brichetare brichete din rumegus:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BRASTAVATU

Judetul Olt, Brastavatu - Fabrica brichetare brichete din resturi vegetale 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete paie Tel:+4.0744.211.175   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE BEIU

Judetul Teleorman, Beiu - Fabrica brichetare brichete si peletizare peleti din resturi vegetale 400-500 kg/ora Producere brichete si peleti din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete paie Tel:+4.0722.894.836   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din resturi vegetale: 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SOHATU

Judetul Calarasi, Sohatu - Fabrica brichetare brichete din resturi vegetale 300-400 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete paie Tel:+4.0722.872.814  Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE CALDARARU

Judetul Arges, Caldararu - Fabrica brichetare brichete din resturi vegetale 150-250 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete paie Tel:+4.0728.314.298   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

PRESA BRICHETARE DIN GOZURI LOLIUM MULTIFLORUM OLOSAG

Judetul Timis, Olosag - Fabrica brichete din resturi vegetale 600-800 kg/ora Producere brichete din gozui lolium multiflorum si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0725.234.984   Linie brichetare brichete din resturi vegetale si gozuri lolium multiflorum:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE ITESTI

Judetul Bacau, Itesti - Fabrica brichetare brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0746.596.923   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE TONEA

Judetul Calarasi, com. Modelu loc. Tonea - Fabrica brichetare brichete din paie 1000-1200 kg/ora Fabricare brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0743.024.773   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE LIVEZI

Judetul Bacau, com. Livezi  - Fabrica brichetare brichete din paie 600 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0766.409.426 Tel:+4.0751.083.422   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BEBA VECHE

Judetul Timis,  Beba Veche - Fabrica brichetare brichete din paie 500-700 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0763.557.227 Tel:+4.0721.144.000   Linie brichetare brichete din paie si rumegus:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SMARDAN

Judetul Buzau,  loc. Smardan - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0767.858.790   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS GALATI, MIHAIL KOGALNICEANU

Judetul Galati, com. Smardan, loc. Mihail Kogalniceanu - Fabrica brichetare brichete 400-500 kg/ora Producere si vanzare brichete din rumegus Tel:+4.0745.577.578   Linie brichetare brichete din rumegus:  

LINIE BRICHETARE DIN COJI FLOAREA SOARELUI LIESTI

Judetul Galati, com. Liesti - Fabrica bricheatre brichete 600 kg/ora Producere brichete din coaja de floarea soarelui, paie si rumegus Tel:+4.0744.513.391   Linie brichetare brichete din coji de floarea soarelui si resturi vegetale:  

PRESA PELETI DIN PAIE IASI

Judetul Iasi, or. Iasi - Fabrica peleti din paie 600-800 kg/ora Producere peleti din paie si resturi vegetale, Vanzare peleti Tel:+4.0748.041.625   Linie peletizare peleti din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE PERII BROSTENI

Judetul Teleorman, com. Olteni, Perii Brosteni - Fabrica brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0723.638.353   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BASARABI

Judetul Dolj, Calafat, Basarabi - Fabrica brichetare brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0761.383.716   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE MURGEANCA

Judetul Ialomita, Valea Ciorii, Murgeanca - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0730.023.802   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE ZIDURI ZOITA

Judetul Buzau, Ziduri, Zoita - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel: +4.0768.618.883   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BALACEANCA

Judetul Ilfov, Cernica, Balaceanca - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0752.204.511   Linie brichetare brichete din paie:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE VINETESTI

Judetul Vaslui, Vinetesti - Fabrica brichete din paie 800-1000 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0733.696.517   Linie brichetare brichete din paie: 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BANEASA

Judetul Giurgiu, Baneasa - Fabrica brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0722.353.815   Linie brichetare brichete din paie:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SARINASUF

Judetul Tulcea, Sarinasuf - Fabrica brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0790.537.400   Linie brichetare brichete din paie:  

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS ONESTI

Judetul Bacau, Onesti - Fabrica brichete din rumegus 900-1000 kg/ora  Producere brichete din resturi forestiere, Vanzare brichete din rumegus Tel:+4.0757.821.590  Linie brichetare brichete din rumegus: 

LINIE PELETIZARE DIN PAIE SEITIN

Judetul Arad, Seitin - Fabrica peleti din paie 200-300 kg/ora  Producere peleti din resturi vegetale, Vanzare peleti paie Tel:   Linie peletizare peleti din resturi vegetale: 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SI RUMEGUS CARCEA

Judetul Dolj, Carcea - Fabrica brichetare brichete din paie/rumegus 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi forestiere, Vanzare brichete Tel:+4.0740.048.242   Linie brichetare brichete din resturi vegetale: paie si rumegus:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE GRECI

Judetul Tulcea, Greci - Fabrica brichete din paie 1200-1400kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0740.185.318   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE INSURATEI

Judetul Braila, Insurateti - Fabrica brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0744.514.356   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE FALASTOACA - GIURGIU

Judetul Giurgiu, com. Comana,  Falastoaca - Fabrica brichete din paie 300-400kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0720.864.087   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE PELETIZARE DIN RUMEGUS MANASTURU ROMANESC

Judetul Cluj, com. Manastireni, Manasturu Romanesc - Fabrica peleti din rumegus 200-300 kg/ora  Producere peleti din resturi vegetale, Vanzare peleti Tel:+4.0764.744.231   Linie peletizare peleti din resturi forestiere:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE SARATA

Judetul Bistrita-Nasaud, Sarata - Fabrica brichete si peleti din paie 150-250 kg/ora brichete si 200-300 kg/ora peleti Producere brichete si peleti  din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete si peleti Tel:+4.0759.077.934   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE FIERBINTI-TARG

Judetul Ialomita, Fierbinti-Targ - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0725.946.995   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN RUMEGUS LUNCA

Judetul Teleorman, Lunca - Fabrica brichete si peleti din rumegus 400-500 kg/ora Producere brichete si peleti din rumegus, Vanzare brichete si peleti Tel:+4.0766.438.292   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din rumegus:

PRESA BRICHETARE DIN PAIE SASA

Judetul Gorj, Sasa - Fabrica brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0766.422.344   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE VALEA BISERICII

Judetul Gorj, Valea Bisericii - Fabrica brichetare brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0726.331.422   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE FLOROAICA

Judetul Calarasi, Floroaica - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0722.209.982   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN RUMEGUS TAGA

Judetul Cluj, Taga - Fabrica brichete si peleti din rumegus 400-500 kg/ora Producere brichete si peleti din rumegus, Vanzare brichete si peleti Tel:+4.0748.452.381   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din rumegus:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SAPOCA

Judetul Buzau, Sapoca - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0761.212.768   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:  

LINIE BRICHETARE DIN PAIE POPRICANI

Judetul Iasi, Popricani - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0757.451.919   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SILISTEA CRUCII

Judetul Dolj, Silistea Crucii - Fabrica brichete din paie 1200-1400 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0745.347.393 Tel:+4.0768.960.234   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:

PRESA BRICHETARE DIN RUMEGUS DROBETA-TURNU SEVERIN

Judetul Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin - Fabrica brichete din rumegus 300-400 kg/ora Producere brichete din rumegus, Vanzare brichete Tel:+4.0788.122.961   Linie brichetare brichete din resturi forestiere:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE IZVOARELE

Judetul Giurgiu, Izvoarele - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete, resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Modernizare linie brichetare paie 2022 - vizualizare click aici Tel:+4.0766.255.336   Linie brichetare brichete din paie, rapita si resturi vegetale:

PRESA PELETI DIN RUMEGUS TRAIAN

Judetul Bacau, Traian - Fabrica  peleti din rumegus 200-300 kg/ora Producere peleti, peleti rumegus, Vanzare peleti din resturi forestiere Tel:+4.0742.814.211   Linie peletizare peleti din rumegus:

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS NEREJU

Judetul Vrancea, Nereju - Fabrica brichete din rumegus 600-800 kg/ora Producere brichete, resturi forestiere, Vanzare brichete din rumegus Tel:+4.0727.757.166   Linie brichetare brichete din rumegus si restuiri forestiere:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE DUMBRAVENI

Judetul Suceava,  Dumbraveni - Fabrica brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0756.862.802   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE GROPNITA

Judetul Iasi, Gropnita - Fabrica brichete si peleti din paie 600-800 kg/ora Producere brichete, peleti biomasa, Vanzare peleti, brichete din paie Tel:+4.0755.133.858   Linie brichetat brichete si peletizare peleti din paie:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE CERGHIZEL

Judetul Mures, Cerghizel - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0744.566.773 Tel:+4.0744.796.725   Linie brichetare brichete din paie si resturi vegetale:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN RUMEGUS ORASTIE

Judetul Hunedoara, Orastie - Fabrica brichete si peleti din biomasa 600-800 kg/ora Producere brichete, peleti biomasa, Vanzare peleti din rumegus, brichete din paie Tel:+4.0768.488.887 Tel:+4.0254.267.460   Linie brichetare brichete si peletizare peleti:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE GEMENI

Judetul Mehedinti, Gemeni - Fabrica brichetare brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0769.673.399   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE CAMARZANA

Judetul Satu Mare,  Camarzana - Fabrica brichetare brichete din paie 150-250 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0743.794.300   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN PAIE POIANA MARE

Judetul Dolj, Poiana Mare - Fabrica brichete din paie 150-200 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0766.408.259   Linie brichetare brichete din resturi vegetale:

PRESA BRICHETARE DIN PAIE CHISCANI

Judetul Braila, com. Chiscani - Fabrica brichete din paie 300-400kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0723.504.335   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN RUMEGUS CAMPULUNG

Judetul Arges, Campulung - Fabrica Brichete din Rumegus 500-700 kg/ora Productie brichete din rumegus, Vanzare peleti, Vanzare brichete din resturi forestiere Tel:+4.0732.133.009   Linie brichetare brichete din rumegus: 

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE TORTOMAN

Judetul Constanta, loc. Tortoman - Fabrica peleti din paie 500-700 kg/ora si brichete din paie 600-800 kg/ora Producere brichete, peleti din paie, Vanzare peleti, brichete din paie Tel:+4.0746.184.698   Linie brichetare brichete si peletizare peleti din paie:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN RUMEGUS ADUNATII-COPACENI

Judetul Giurgiu, loc. Adunatii-Copaceni  - Fabrica brichete din paie 600-800 kg/ora si peleti din rumegus 1200-1400 kg/ora Producere brichete, peleti rumegus, Vanzare peleti, brichete din paie Tel:+4.0725.657.006  Tel:+4.0735.709.280 Linie brichetare brichetare din paie si peletizare peleti din rumegus:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE RASOVA

Judetul Constanta, Rasova - Fabrica brichete  din paie 800-1000 kg/ora Producere brichete din paie, Vanzare brichete din paie si resturi vegetale Tel:+4.0761.610.783    Linie brichetare brichete din paie si rumegus:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE CORBU

Judetul Constanta, loc.Corbu - Fabrica brichete si peleti din paie 1200-1400 kg/ora Producere brichete, peleti rumegus, Vanzare peleti, brichete din paie Tel:+4.0721.203.437   Linie brichetare brichete si peletizare peleti:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE PISCOLT

Judetul Satu Mare, Piscolt - Fabrica Brichete Paie 500-700 kg/ora Fabrica de peleti din paie, rapita, resturi vegetale 900-1300 kg/ora Productie brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete, peleti Tel:+4.0722.491.763 Tel:+4.0721.411.889   Linie peletizare peleti si brichetare brichete din paie

LINIE BRICHETARE DIN PAIE RADOMIRESTI

Judetul Olt, Radomiresti - Fabrica brichete  din paie 600-800 kg/ora Producere brichete din paie, Vanzare brichete din paie si resturi vegetale Tel:+4.0722.218.615   Linie brichetare brichete din paie:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE PARSCOVENI

Judetul Olt, Parscoveni - Fabrica brichetare brichete din paie 400-500 kg/ora Producere brichete din paie, Vanzare brichete din paie si resturi vegetale Tel:+4.0762.260.817   Linie brichetare brichete din paie:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE ALMAJ

Judetul Dolj, loc. Almaj - Fabrica brichete  din paie 1200-1400 kg/ora Producere brichete din paie, Vanzare brichete din paie, Vanzare brichete din rumegus Tel:+4.0721.290.121   Linie brichetare brichete din paie:

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE GRIVITA

Judetul Ialomita, loc. Grivita - Fabrica brichete si peleti din paie 1200-1400 kg/ora Producere brichete, peleti, Vanzare peleti, brichete din paie Tel:+4.0767.862.162 Linie mixta brichetare brichete si peletizare peleti din paie, rapita si resturi vegetale:

PRESA BRICHETARE DIN PAIE SASCUT

Judetul Bacau, loc Sascut - Fabrica brichete din resturi vegetale 400-500kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0741.414.077   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE LOVRIN

Judetul Timis, Lovrin - Fabrica Brichete si Peleti din Paie 600-800 kg/ora Productie peleti si brichete din paie, Vanzare peleti, Vanzare peleti din rumegus Tel:   Linie peletizare peleti din paie si peleti din rumegus: 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE BECICHERECU MIC 2017

Judetul Arad, Sebis - Fabrica Brichete Paie 1200-1400 kg/ora Productie brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0749.120.969 Linie producere brichete din paie:

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS POSESTII PAMANTENI

Judetul Prahova, Posestii Pamanteni - Fabrica Brichete Rumegus 500-700 kg/ora Productie brichete din rumegus si resturi forestiere, Vanzare brichete Tel:+4.0744.434.465   Linie Brichetare brichete din rumegus si resturi forestiere 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE HARSOVA

Judetul Constanta, Harsova - Fabrica Brichete Paie 600-800 kg/ora Productie brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0762.652.205 Linie brichetare brichete din resturi vegetale - paie

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS UCEA DE SUS

Judetul Brasov, Ucea de sus - Fabrica Brichete Rumegus 500-700 kg/ora Productie brichete din rumegus, crengi din lemn si resturi forestiere  Vanzari brichete cilindrice cu densitate minima de 1100 kg/m.cub  Tel:+4.0784.711.380 Linie brichetare brichete din rumegus:

PRESA BRICHETARE DIN PAIE SRBOBRAN SERBIA

Serbia, loc. Srbobran - Fabrica brichetare brichete din paie 600-800 kg/ora

Producere si vanzare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE SACELE

Judetul Constanta, Sacele - Fabrica Brichete Paie 500-700 kg/ora | Fabrica Peleti Paie 600-800kg/ora Productie brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete, Vanzare peleti Tel:+4.0766.633.372   Linie brichetare brichete din paie:

PRESA BRICHETARE DIN COJI FLOAREA SOARELUI BRANICHEVO BULGARIA

Bulgaria, reg Sumen, loc. Branichevo - Fabrica brichete din coji floarea soarelui 500-700 kg/ora

Producere brichete din coaja floarea soarelui

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS CERNESTI II

Judetul Maramures, loc. Cernesti - Fabrica brichete din rumegus 300-400 kg/ora Producere brichete si peleti din rumegus, Vanzare brichete din rumegus   Linie brichetare brichete si peleti din rumegus

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS CERNESTI I

Judetul Maramures, loc. Cernesti - Fabrica brichete din rumegus 500-700 kg/ora Producere brichete si peleti din rumegus, Vanzare brichete din rumegus   Linie brichetare brichete si peleti din rumegus

LINIE PELETIZARE DIN PAIE MIHAIL KOGALNICEANU

Mihail Kogalniceanu, Judetul Ialomita, Romania - Uscator Aerodinamic DAD-0.6-1.2Max cu arzator peleti automatizat Producere peleti din paie si resturi vegetale, Vanzare peleti Tel:+4.0736.957.659

 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE SANNICOLAU ROMAN

Judetul Bihor, Sannicolau Roman, loc. Roit - Fabrica Brichete Paie 900-1200 kg/ora Productie brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0746.169.702   Linie brichetare brichete din paie 

LINIE BRICHETARE DIN PAIE FARAOANI

Judetul Bacau, com. Faraoani, sat. Faraoani - Fabrica Brichetare Brichete Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete Tel:+4.0770.810.312   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN PAIE TOPRAISAR

Judetul Constanta, com. Topraisar - Fabrica Brichetare Brichete si Peleti Producere brichete si peleti din paie, Vanzare brichete Tel:+4.0723.657.828   Linie brichetat brichete si peleti din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE SI PELETIZARE DIN PAIE ARICIU

Judetul Braila, com. Salcia Tudor, sat. Ariciu - Fabrica Brichetare Brichete si Peleti din Paie Producere brichete si peleti din paie, Vanzare peleti si brichete din paie Tel:+4.0741.208.523 Linie brichetare brichete si peleti din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN PAIE ZOITA

Judetul Buzau, sat. Zoita - Fabrica Brichetare Brichete Paie  800-1200 kg/ora Producere brichete din paie si resturi vegetale, Vanzare brichete din paie  Tel:+4.0768.618.883
Linie brichetare brichete din resturi vegetale 70-75mm

LINIE BRICHETARE DIN PAIE MOACSA

Judetul Covasna, com.Moacsa, sat.Mocsa - Fabrica brichete din paie si resturi vegetale  Producere brichete din paie, Vanzare brichete din resturi vegetale Tel:+4.0743.060.968

   Linie brichetare brichete din paie

LINIE BRICHETARE DIN RESTURI VEGETALE CALUGARU

Judetul Teleorman, com. Botoroaga, sat. Calugaru - Fabrica brichete si peleti biomasa 600-800 kg/ora  Producere brichete si peleti din resturi vegetale, Vanzare brichete din paie   

  Linie brichetare brichete si peleti din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS BRAILA

Judetul Braila, or. Braila - Fabrica brichete rumegus 300-400 kg/ora 
Producere brichete din rumegus, Vanzare brichete din rumegus
Modernizarea liniei de brichetare brichete din rumegus prin uscator aerodinamic rumegus din anul 2017  Tel:+4.0744.607.897  Linie brichetare brichete din rumegus:

LINIE BRICHETARE DIN RUMEGUS COMARNIC

Judetul Prahova, Comarnic - Fabrica Brichetare Brichete si Peleti Producere brichete si peleti din rumegus si resturi forestiere, Vanzare brichete Tel:+4.0727.317.158 Linie brichetare brichete si peleti din resturi forestiere 

LINIE BRICHETARE DIN RESTURI VEGETALE GORNENI

Judetul Giurgiu, com. Iepuresti, sat. Gorneni - Fabrica brichete si peleti biomasa 900-1200 kg/ora  Producere brichete si peleti din resturi vegetale, Vanzare brichete din paie    Linie brichetare brichete si peleti din resturi vegetale:

LINIE BRICHETARE DIN PAIE CONSTANTIN GABRIELESCU

Judetul Braila, com. Bordei Verde, loc. Constantin Gabrielescu - Fabrica Brichete din Paie Producere brichete din resturi vegetale, Vanzare brichete paie Tel:+4.0746.243.289 Linie brichetare brichete din resturi vegetale 65-70mm

LINIE BRICHETARE DIN PAIE sat NAZNA

Judetul Mures, com. Sancraiu de Mures, sat. Nazna - Fabrica brichete paie 600-800 kg/ora  Producere brichete din resturi vegetale, Vanzare brichete din paie Tel:+4.0743.142.012   Linie brichetare brichete din resturi vegetale

LINIE BRICHETARE DIN PAIE MODELU

Judetul Calarasi, com. Modelu - Fabrica brichete paie 900-1200 kg/ora Producere brichete din paie, Vanzare brichete din paie  Tel:+4.0743.024.773 Suntem si in reteaua Brico Depot din Romania 

  Linie brichetare brichete din resturi vegetale (brichete din paie) 900-1200kg/ora

Judetul Dambovita Odobesti - Tocator crengi mobil

Judetul Dambovita com. Odobesti - Tocator mobil crengi Tocatorul este destinat tocarii crengilor din padure, pentru minimizarea volumului si transportarii cipsului tocat catre linia de peletizare sau brichetare

Tel: +40723.630.544

Poze Producator «Briquetting Technology»

Briquetting Technology Briquetting Technology seria BriqTech si PellTecj Distribuitor Exclusiv "Agro Bio Brichet" Srl 

Miscanthus - AgroBioBrichet SRL

Miscanthus - Agro Bio Brichet Srl

PRESE BRICHETI USCATOR BRICHETI TOCATOR BRICHETI

PRESE BRICHETE USCATOR AERODINAMIC  TOCATOR CRENGI

PRESE BRICHETAT USCATOR BRICHETAT TOCATOR BRICHETAT

PRESE BRICHETAT       USCATOR AERODINAMIC    TOCATOR BALOTI  PAIE

UTILAJE BRICHETARE BRICHETE DIN PAIE SI RUMEGUS

OFERTA PENTRU UTILAJE BRICHETARE BRICHETAT BRICHETE SI PELETI DIN PAIE SI RUMEGUS

Presa brichetare mecanica brichete din rumegus BT-070-800

Presa brichetare mecanica, brichete din rumegus BT-070-800

Judetul Galati sat. Piscu - Presa Brichetare Brichete

Judetul Galati, sat. Piscu - Presa Brichetare Brichete BT-060-400 300-400kg/ora

Dambovita Odobesti - Moara ciocanele rumegus RM 800.7

Judetul Dambovita, com. Odobesti - Moara cu ciocanele rumegus RM 800.7 Moara cu ciocanele rumegus este destinata pentru maruntirea cipsului tocat din crengi pentru brichetare si peletizare in continuare Tel: +40723.630.544  

Judetul Covasna com. Moacsa - Uscator aerodinamic DAD-0.6-1.2

Judetul Covasna, com. Moaca, sat. Moacsa - Uscator Aerodinamic paie DAD 0.6-1.2 Producere brichete din paie, Vanzare brichete din resturi vegetale  Tel: 0743.060.968   Liinie brichetare brichete din paie Moacsa:

Experiența noastră în comercializare linii complete peletizare si utilaje productie brichete din biomasa a început din anul 2010, achiziționand o linie fabricare brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o producere de brichete 2500 tone anual, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 130 proiecte, linii complete brichetare din biomasa si paie si linie peletizare rumegus Citeste mai mult...

Copyright © 2010 - 2024 Agro Bio Brichet SRL - Solutii complete linie utilaje brichetare si peletizare din biomasa - distribuitor exclusiv Briquetting Technology ®