romana
bulgara
engleza

Soluții complete pentru utilaje de brichetare și peletizare din biomasă - Distribuitor exclusiv Briquetting Technology

Agro Bio Brichet SRL oferă utilaje de brichetare, utilaje de peletizare și linii complete de brichetare și peletizare din biomasă, ideale pentru transformarea resturilor vegetale și deșeurilor forestiere în energie verde. Comercializăm prese mecanice pentru brichetat, granulatoare pentru granule, prese pentru peleti, precum și echipamente pentru tocare baloți de paie, tocătoare crengi și uscătoare de rumeguș. Liniile noastre includ și mașini pentru peleti, mori cu ciocănele pentru paie și uscătoare rotative, oferind soluții eficiente pentru prelucrarea rumegușului, paielor și altor deșeuri agricole.

Prețurile variază între 5.500 Euro și 550.000 Euro (fără TVA), în funcție de configurația completă a liniei de producție.

Livrare rapidă, direct din stoc, în limita disponibilității!

Oferim: piese de schimb, montaj, transport, punere în funcțiune, instruire personal, service și post-garanție.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau să completați chestionarul disponibil pe site-ul nostru: www.agrobiobrichet.ro.

Accesează: www.agrobiobrichet.ro | www.shop.agrobiobrichet.ro | www.utilaje-brichetare.ro

Tel: 0765.70.10.50

Sediu: România, București, Sector 5, Str. Drumul Ghindari Nr. 73A

Punct de lucru, Depozit: România, Județ Ilfov, oraș Bragadiru, Șos. Centurii Nr. 5B

Experiența noastră în comercializare linii complete peletizare si utilaje productie brichete din biomasa a început din anul 2010, achiziționand o linie fabricare brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o producere de brichete 2500 tone anual, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 135 proiecte, linii complete brichetare din biomasa si paie si linie peletizare rumegus Citeste mai mult...