Presa Brichete - Masina Brichetat - Presa Brichetare

PRESA BRICHETAT BRICHETE BT-050-200

PRESA BRICHETAT PAIE BT-060-400  PRESA BRICHETAT RUMEGUS BT-065-500

PRESA BRICHETAT MECANICA BT-070-800  PRESA BRICHETAT BT-070-800Max

 

 Prese de brichetat mecanica  Masina brichetare paie seria "BriqTech"- Masini brichetat rumegus seria "BriqTech"

Presa brichetat mecanica model:BT-050-200 Presa brichetat mecanica model: BT-070-800
Presa brichetat mecanica model: BT-070-800 
Presa brichetat mecanica model: BT-070-800Max

Presa mecanica brichetare paie - Prese mecanica brichetat rumegus Presa de brichetat mecanica biomasa - Prese de brichetare mecanica rumegus

Presa brichete resturi vegetale - Masina brichete resturi forestiere

De ce presa de brichetat cu sistem mecanic prin piston, acționată prin volanta si nu presa hidraulica sau presa de extrudare?

Principiul presei de brichetat cu sistem mecanic, mecanismul biela-manivela transforma miscarea de rotatie in miscare liniara a pistonului – materia prima este presata in canalul de formare fara adezivi sau lianți, formand brichete (combustibil solid), pentru a atinge profituri maxime din productie brichete din deșeuri de biomasa, un rol deosebit îl joaca robustivitatea, calitatea utilajului, materia prima si partenerii de afacere. Are un pret de achizitie mai ieftin si o exploatare mai ieftina si o durata de viata mai mare decat presa hidraulica sau presa extruder cu rezistenta (bichete Pini Kay). Presa de brichetat cu sistem mecanic prin piston tip "Nestro" este alegerea potrivita pentru orice tip de materie prima ce contine lignina.

Presele de brichetat model: BT-065-500, BT-070-800, BT-070-800Max primesc o noua dotare optionala  Automatizare hidraulica de strangere cap brichete si preincalzire/incalzire bucsa conica consta din: Incalzirea bucsei conice inainte de pornire sau in timpul functionarii presei de brichetare -> Mod automat hidraulic de strangere sau desfacere falci -> Modul automat hidraulic face o simplificare enorma in functionarea presei pentru producerea de brichete.

Astăzi, dorința de a face profit in domeniul dat necesita doar un imbold pentru inițierea unei afaceri de succes.

Un exemplu bun este valorificarea deseurilor din biomasa si producerea brichete din deșeuri forestiere si resturi vegetale ce contin lignina.

Tendința demonstrează ca afacerile inițiate in sectorul dat se bucura de profitabilitate, dar aspectul principal este calitatea înaltă  a utilajelor de producere brichete. Producatorul  “Briquetting Technology”  respecta  calitatea utilajelor, oferind in același timp cele mai bune inovatii de pe piata si solutii complete. 

Principiile de baza in ce privește alegerea utilajului de producere a brichete sunt:  funcționalitatea, fiabilitatea, simplitatea utilizării, piese de schimb, service-ul, garantia si post-garantia.

Producatorul “Briquetting Technology”  seria "BriqTech" propune utilaje de cea mai înalta calitate pentru fabricarea brichete de cea mai inalta calitate. Astfel, oferă posibilitatea creării liniilor de brichetare in scopul prelucrării lemnului, rumegusului, paielor si a altor deșeuri ce contin lignina.

Ne întoarcem la planul nostru de a construi afacerea Dvs. de succes.

Primul pas reprezinta materia prima.

In prezent, varietatea de materiale din care sunt fabricate brichete este foarte larga: deșeurile lemnoase, rumegus, radacinile copacilor, paie, coji de floarea soarelui, rapita, soia, tulpini porumb, etc.

Pentru obținerea unui produs finit calitativ, materia prima trebuie să fie suficient de uscata si omegenizata la umiditate, in cazul in care nu folosim uscatorul aerodinamic;  umiditatea fiind 10-12-14-16 %, iar fracțiunea materiei prime de la 3-8 mm. În caz contrar, este necesara uscarea și tocarea materiei prime. 

Urmatorul pas consta in detinerea unui spațiu adecvat in ceea ce privește producerea de brichete. De asemenea trebuie sa luati in calcul volumul si dimensiunile utilajelor de brichetare. Ca ghid va poate servi următoarea informație: pentru instalarea corecta a utilajului de brichetare e nevoie de un spațiu de minim 120-150 m.p., curent de 400 V trifazat cu puterea de până la 100-150 kW, cat si de personal (2-4 angajati in functie si de linia de brichetare si in cate ture se va lucra). Un lucru foarte important de mentionat consumul este 50% din puterea instalata. Compensarea energiei reactive inductive prin baterii de condensatoare reduce enorm costul facturilor.

Acest ghid va ofera câteva recomandări pentru a iniția o afacere de succes, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri. 

Producatorul "Briquetting Technology" ofera garantie 24 luni din punerea in functiune. Post-Garantia acordata este de minim 10 ani.

O latura foarte importanta in asigurarea bunei functionari a utilajelor de brichetare o reprezinta furnizarea eficienta a pieselor de schimb necesare. Din acest punct de vedere, compania noastra are un stoc permanent de piese de schimb si consumabile uzabile. Piesele de schimb pe care nu le avem in stoc le putem aduce, la comanda, intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 30 zile.

Experiența noastră în comercializare linii peletizare si utilaje brichetat a început din anul 2010, achiziționand o linie productie brichete din paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu producere anuala de 2500 tone brichete, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 125 proiecte, linii de brichetare paie si peletizare rumegus Citeste mai mult...