romana
bulgara
engleza

Presa Brichete - Masina Brichetat - Presa Brichetare

PRESA BRICHETAT PAIE BT-060-400  PRESA BRICHETAT RUMEGUS BT-065-500

PRESA BRICHETAT MECANICA BT-070-800  PRESA BRICHETAT BT-070-800Max

 

 Presa de brichetat mecanica  Masina brichetare rapita-paie seria "BriqTech"- Presa brichete rumegus seria "BriqTech" - Masini brichetat rumegus seria "BriqTech"

Presa brichetat mecanica model:BT-050-200 Presa brichetat mecanica model: BT-070-800
Presa brichetat mecanica model: BT-070-800 
Presa brichetat mecanica model: BT-070-800Max

Presa brichetare mecanica rapita-paie - Prese brichetat mecanica rumegus Presa de brichetat mecanica biomasa - Prese de brichetare mecanica rumegus

Presa brichete din resturi vegetale - Masina brichete din resturi forestiere

De ce presa de brichetat cu sistem mecanic prin piston, acționată prin volanta si nu presa hidraulica sau presa de extrudare?

Principiul presei de brichetat cu sistem mecanic, mecanismul biela-manivela transforma miscarea de rotatie in miscare liniara al impigatorului pistonului presei de brichetare – materia prima este presata intr-un canal de formare fara adezivi sau lianți, formand brichete (combustibil solid), pentru a atinge profituri maxime din productie de brichete din deșeuri biomasa, un rol deosebit îl joaca robustivitatea, calitatea utilajului, materia prima si partenerii de afacere. Brichetele se folesc in centrale termice, simenee, sobe, cuptoare pe lemne, randamentul si puterea calorica este mai mare decat al lemnului de foc si ecologice 100%!

Are un pret de achizitie mai ieftin si o exploatare mai ieftina si o durata de viata mai lunga decat presa hidraulica sau presa extruder cu rezistenta (bichete Pini Kay). Presa de brichetat "BriqTech" cu sistem mecanic prin piston tip "Nestro" este alegerea potrivita pentru orice tip de materie prima ce contine lignina.

Prese de brichetare "BriqTech" model: BT-065-500, BT-070-800, BT-070-800Max primesc o noua dotare optionala:  Automatizare hidraulica de strangere cap presa brichete si preincalzire/incalzire bucsa conica consta din: Incalzirea bucsei conice inainte de pornire sau in timpul functionarii al presei de brichetare -> Mod automat hidraulic de strangere sau desfacere falci -> Modul automat hidraulic face o simplificare enorma in functionarea presei pentru producerea de brichete. Aceasta optuine face ca presa sa produca mai multe kg ora de brichete si productia mai stabila fara interventia operatorului.

Astăzi, dorința de a face profit in domeniul dat necesita doar un impuls pentru inițierea unei afaceri de succes.

Un exemplu bun este valorificarea deseurilor din biomasa si producerea brichete din deșeuri forestiere si resturi vegetale ce contin lignina.

Tendința demonstrează ca afacerile inițiate in sectorul dat se bucura de profitabilitate, dar aspectul principal este calitatea înaltă  a utilajelor de producere brichete. Producatorul  “Briquetting Technology”  respecta  calitatea utilajelor, oferind in același timp cele mai bune inovatii de pe piata si solutii complete. 

Principiile de baza in ce privește alegerea utilajului de productie de brichete sunt:  funcționalitatea, fiabilitatea, simplitatea utilizării, piese de schimb, service-ul, garantia si post-garantia.

Producatorul “Briquetting Technology”  seria "BriqTech" propune utilaje brichetare de cea mai înalta calitate pentru fabricare de brichete, cu cea mai inalta calitate. Astfel, oferă posibilitatea creării linii de brichetare in scopul prelucrării lemnului, rumegusului, paielor si a altor deșeuri ce contin lignina.

Ne întoarcem la planul nostru de a construi afacerea Dvs. de succes.

Primul pas reprezinta materia prima.

In prezent, varietatea de materiale din care sunt fabricate brichete este foarte larga: deșeurile lemnoase, rumegus, radacinile copacilor, resturi vegetale, paie de grau, coji de floarea soarelui, rapita, soia, tulpini porumb, etc.

Pentru obținerea unui produs finit calitativ*(brichete), materia prima trebuie să fie suficient de uscata si omegenizata la umiditate, in cazul in care nu folosim uscatorul aerodinamic sau uscatorul rotativ;  umiditatea fiind 10-12-14-16 %, iar fracțiunea*(granulatia) materiei prime de la 3-8 mm. În caz contrar, este necesara uscarea și tocarea materiei prime. 

Urmatorul pas consta in detinerea unui spațiu adecvat in ceea ce privește producerea de brichete. De asemenea trebuie sa luati in calcul volumul si dimensiunile utilajelor de brichetare. Ca ghid va poate servi următoarea informație: pentru instalarea corecta a utilajelot de brichetare e nevoie de un spațiu de minim 120-150 m.p., curent de 400 V trifazat cu puterea de până la 100-150 kW, cat si de personal (2-4 angajati in functie si de linia de brichetare si in cate ture se va lucra).

Un lucru foarte important de mentionat este consumul de 50% din puterea totala instalata. Compensarea energiei reactive inductive prin baterii de condensatoare reduce enorm costul facturilor.

Acest ghid va ofera câteva recomandări pentru a iniția o afacere de succes, iar noi va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri. 

Producatorul "Briquetting Technology" ofera garantie 24 luni din punerea in functiune. Post-Garantia acordata este de minim 10 ani.

O latura foarte importanta in asigurarea bunei functionari a utilajelor de brichetare o reprezinta furnizarea eficienta a pieselor de schimb necesare. Din acest punct de vedere, compania noastra are un stoc permanent de piese de schimb si consumabile uzabile. Piesele de schimb pe care nu le avem in stoc le putem aduce, la comanda, intr-o perioada cuprinsa intre 5 si 30 zile.

Experiența noastră în comercializare linii complete peletizare si utilaje productie brichete din biomasa a început din anul 2010, achiziționand o linie fabricare brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o producere de brichete 2500 tone anual, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 130 proiecte, linii complete brichetare din biomasa si paie si linie peletizare rumegus Citeste mai mult...