romana
bulgara
engleza

Despre noi

"Agro Bio Brichet" S.R.L. Experiența noastră în comercializare linii brichetare paie si utilaje peletizare rumegus a început din anul 2010, achiziționand o linie de producere brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu capacitatea de producere brichete anual 2500 tone, devenind astfel producător de brichete din paie. Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealer al Producatorului "Briquetting Technology" pe teritoriul Republicii Moldova și al Romaniei. Am fost premiați în Republica Moldova cu diploma de "Cel mai bun proiect de biomasa" Ediția 2012. Am instalat si pus in funcțiune in Romania si Europa peste 130 de proiecte, linii brichetare si utilaje peletizare, paie, rumegus, resturi vegetale, resturi forestiere si biomasa în Romania.
In 2013 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2014 am devenit distribuitor ai companiilor DOZAGRO POLONIA si ARJES - HEMMEL UCRAINA pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2015 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Briquetting Technology® pe întreaga Europa, pe toată gama de produse, piese de schimb si accesorii, inclusiv Presa peleti - Granulator Model: GRD-1.5, GRD-0.8, GRD-0.5 matrita inelara si Granulator - Presa peleti Model: GFD-0.8, GFD-0.7, GFD-0.5, GFD-0.4 Fermier, GFD-0.2 Fermier matrita plana rotativa.
In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si linie peletizare in Bucuresti, detinem masini echipate pentru interventii, echipa pentru interventii si service, piese de schimb, camioane pentru transportare utilaje. Briquetting Technology ofera garantie pana la 24 luni din punerea in functiune a utilajelor dar nu mai mult de 30 luni din data vanzarii, montate si puse in functiune de service autorizat de Briquetting TechnologyProducatorul "Briquetting Technology®" incepand din data de 01.06.2016 sa realizat rebranding la utilajele produse, seria "BriqTech ®" si "PellTech ®".
In 2017 am devenit distribuitor ai companie AM TEHNOLOG SERBIA pe teritoriul României si Bulgariei.
In 2018 am devenit distribuitor ai companiei JSC RADVILISKIS MACHINE FACTORY LITHUANIA pe teritoriul României.
In 2021 am devenit distribuitor exclusiv ai companiilor STRAZAR PELLET CEHIA si ROBUST SLOVENIA pe teritoriul României.
agrobiobrichet cedoi ani garantie utilaje brichetareexperienta peste 10 ani
Dozagro maruntire resturi vegetale
Strazar Pellet uscator roativ
Am Tehnolog utilaje peletizare
Robust shredder - reciclare deseuri
Radviliskis Machine Factory - Prese peleti - Granulatoare furaje
Arjes shredder - reciclare deseuri
PackTech - infoliere brichete si insacuire peleti
Tocator crengi
CelikPak - insacuire automatizata peleti si granule
Teagle - solutii maruntire resturi vegetale

Experiența noastră în comercializare linii complete peletizare si utilaje productie brichete din biomasa a început din anul 2010, achiziționand o linie fabricare brichete din rapita-paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o producere de brichete 2500 tone anual, devenind producător de brichete din paie. Pe parcursul activitatii am devenit dealer exclusiv al "Briquetting Technology" seria PellTech si BriqTech in Europa. Am pus in funcțiune peste 130 proiecte, linii complete brichetare din biomasa si paie si linie peletizare rumegus Citeste mai mult...