DISTRIBUITOR EXCLUSIIV
BRIQUETTING TECHNOLOGY,
DOZAGRO, ARJES HEMMEL,

ATI-TERMING KULA, Čelik Pak,
PackTech, AM TEHNOLOG
Agro Bio Brichet SRL
Showroom Bucuresti
Tel: +40 765 70 10 50
e-mail: office@agrobiobrichet.ro

Despre noi

"Agro Bio Brichet" S.R.L. Experiența noastră în acest domeniu a început din 2010, când am achiziționat o linie de producere brichete din paie de la Producatorul "Briquetting Technology", cu o capacitate de producere anuala de 3000-5000 tone, devenind astfel producători de brichete din paie.
Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealeri al Producatorului "Briquetting Technology" pe teritoriul Republicii Moldova și al Romaniei. Am fost premiați în Republica Moldova cu diploma de "Cel mai bun proiect de biomasa" Ediția 2012. Am instalat si pus in funcțiune peste 65 de proiecte, linii de brichetare brichete din paie, resturi vegetale, biomasa si rumegus, atât în Republica Moldova cât și în Romania.
In 2013 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Producatorului "Briquetting Technology" pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2014 am devenit distribuitori ai companiilor DOZAGRO POLONIA si ARJES - HEMMEL UCRAINA pe teritoriul României și pe cel al Bulgariei.
In 2015 am devenit distribuitor exclusiv si unic importator al Producatorului "Briquetting Technology" pe întreaga Europa, pe toată gama de produse, piese de schimb si accesorii, inclusiv Granulator peleti Model: GRD-1.5, GRD-0.8 matrita inelara si Granulator peleti Model GFD-0.5, GFD-0.3 matrita plana.
In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si peletizare in Bucuresti, detinem masina echipata pentru interventii, echipa pentru interventii si service, piese de schimb, camion pentru transportare utilaje. Producatorul "Briquetting Technology" ofera garantie 24 luni din punerea in functiune a utilajelor, montate si puse in functiune de service autorizat de Producator "Briquetting Technology". Post-Garantia acordata este de minim 10 ani la clientii finali, la utilajele vandute/montate prin distribuitor/dealer/unic importator autorizat.  Producatorul "Briquetting Technology" incepand cu 01.06.2016 a facut rebranding la produse si sunt defalcate pe serii "Briqtech" si "Pelltech".
 

Briquetting Technology

 
 
     
Ne propunem sa contribuim la reorientarea consumatorilor către consumul de energie din surse regenerabile și nepoluante (brichete din paie, peleti din paie și brichete din rumeguș si peleti din rumegus, brichete din biomasa si peleti din biomasa).
Domeniile principale de activitate ale companiei sunt:
  • Vanzare utilaje brichetat brichete si peleti din paie
  • Comert utilaje peletizare: granulator peleti, masini peleti, prese peleti, presa peleti
  • Vanzare utilaje brichetare brichete si peleti din rumeguș
  • Instalare, instruire personal, montaj, service si post-garanție utilajului de brichetat brichete si peleti
  • Promovam pe site-ul nostru producatorii de combustibil solid din surse regenerabile (brichete si peleti din biomasa)
  • Vanzare accesorii pentru presa de brichetat, uscator aerodinamic, complexe de tocare, granulator peleti, presa peleti
  • Vanzare role, matrite inelare, matrita plana pentru presa peleti
  • Automatizari si modernizari linii de brichetat brichete si linii peletizat peleti
  • Comercializare umidometre pentru paie, rumegus si biomasa, peleti si brichete
  • Solutii complete utilaje brichetare brichete si peletizare peleti
Utilaje Brichetare - Presa mecanica brichetat - Linie brichetat resturi vegetale - Tocator Rumegus - Granulator peleti - Masina Peleti - Prese Peleti - Presa Brichetat - Utilaje Brichetat - Linie brichetare brichete - Tocator Forestier - Presa Peleti - Masina mecanica brichetat - Tocator resturi vegetale - Uscator Paie - Tocator Paie - Linie brichetat rumegus - Uscator Rumegus - Linie brichetare brichete - Linie Brichetat Peleti - Brichete paie - Brichete rumegus - Moara cu ciocanele - Utilaje facut brichete - Biomasa - Energie Regenerabila - Combustibil solid - Energie Neconventionala - Energie Biomasa - Agro Bio Brichet Srl Utilaje Brichetat Brichete si Peleti din Paie si Rumegus - Briquetted Technology - Briquetting Technology